На Запоріжжі чоловік надав притулок безхатченку, який пізніше вбив його ножем

Під час сварки 55-річний чоловік завдав численні удари ножем своєму знайомому. Від отриманих травм він помер. Тіло виявив вітчим загиблого.
Про це повідомили у пресслужбі обласної Нацполіції, передає 061.
На лінію 102 зателефонував чоловік та повідомив, що у будинку виявив свого 31-річного пасинка без ознак життя.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група Запорізького районного управління поліції, керівництво терпідрозділу поліції, працівники управління карного розшуку, кінологічна служба та криміналісти.
Під час огляду тіла правоохоронці виявили ножове поранення.
Поліцейські опитали сусідів, знайомих, родичів потерпілого та встановили, що чоловік мешкав один. На початку зими він пожалів безхатченка та запросив жити до себе в будинок. Далі правоохоронці з’ясували, що 7 січня під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт, в ході якого квартирант схопив ніж та близько 40 разів вдарив ним свого знайомого. Одразу після вчинення жорстокого злочину фігурант з місця події втік. На його пошук за допомогою соціальних інтернет мереж було зорієнтовано громадськість.
Менш ніж за добу пильні мешканці села Матвіївка Запорізького району повідомили оперативникам про незнайомця, який ззовні підпадав під орієнтування.
Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі на “гарячому” затримали двох крадіїв.
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua