В поліції повідомили, що вже 9 осіб постраждали внаслідок нічної ракетної атаки у Запоріжжі

Сьогодні, 16 січня,  близько 00:50 російські війська вчергове вдарили ракетами по одному з житлових кварталів міста. Внаслідок атаки відбулося займання гаражного приміщення, розташованого поряд, зайнялася пожежа в оселях, вибуховою хвилею вибито шибки. На цей час отримано інформацію щодо 9 постраждалих, четверо осіб госпіталізовано.
Про це повідомили у пресслужбі обласної Нацполіції, передає 061.
Ворожа армія застосувала проти населення зенітно-ракетні комплекси С-300. Цієї ночі мішенню агресора знову стали мирні жителі Запоріжжя. Влучання ракети поліцейські зафіксували в двох метрах від п’ятиповерхівки.
Вогнем знищено декілька квартир у торці багатоквартирного житлового будинку. Крім того вибуховою хвилею у довколишніх будинках повибивало шибки та балконні рами, пошкодило фасад, побило автомобілі, припарковані на дворовій території.
Також ударною хвилею та уламками снарядів пошкоджені офісні приміщення, магазини, будівлі підприємств, розташованих неподалік місця влучання.
Всього за повідомленням міськради пошкоджено близько 15 житлових будинків.

У результаті ракетного обстрілу постраждали дев’ятеро людей – чотирьох госпіталізовано до медичних закладів, із них – двоє дітей, 9 та 15 років.
За фактом збройної агресії слідчі поліції та УСБУ в Запорізькій області відкрили кримінальні провадження за порушення законів та звичаїв війни.
Нагадаємо, раніше  ми писали про те, що ворог вдарив ракетою С-300 по центру Запоріжжя.
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua