У Запоріжжі будуть судити чоловіка, що напав з кулаками та пограбував пенсіонерку

Запорізький суд визнав винним 32-річного чоловіка у вчиненні розбійного нападу та крадіжці, поєднаних із проникненням у житло. Йому призначили покарання у вигляді 7 років 5 місяців позбавлення волі із конфіскацією усього належного майна.
 Про це повідомили у пресслужбі обласної прокуратури, передає 061.
Прокурори у суді довели, що мешканець Пологівського району у стані алкогольного сп’яніння скоїв розбійний напад на 80-річну жінку. Обвинувачений прийшов на подвір’я односельчанки та силоміць проник до будинку. Погрожуючи їй вбивством, почав кулаками її бити по голові та тулубу. Після цього, заволодів грошима, мобільним телефоном та за допомогою фізичної сили зірвав з шиї жінки срібний ланцюг.
Крім цього, чоловік  з  метою особистого збагачення  проник до гаража, розташованого на території домоволодіння у Дніпровському районі Запоріжжя та викрав звідти  перфоратор та бензопилу.
Під час судових засідань обвинувачений свою вину не визнавав, а навпаки, заперечував умисел у своїх діяннях. Покаявся лише після дослідження усіх доказів, висновків експертизи та промови прокурора.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що запорізька поліція розшукує чоловіка, який скоїв грабіж у центрі міста.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua