У Запоріжжі суд ухвалив посадити в СІЗО касирку банку, що привласнила кошти і втекла в Росію

Запорізький районний суд підтримав клопотання слідчих про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно касирки банку, яка підозрюється в розтраті коштів.
Про це повідомляється в реєстрі судових рішень, передає 061.
Згідно матеріалів справи, контролерка – касирка одного з відділень державного банку в Кушугумі попалася на привласненні коштів інших осіб. З відповідними заявами спочатку звернулися двоє потерпілих, проте по теперішній час поліцейські продовжують отримувати заяви від клієнтів банка про привласнення їх грошових коштів, які знаходилися на відкритих на їх ім`я рахунках.
За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за привласнення чужого майна, яке було в її віданні, вчинене повторно.
Їй вручили повідомлення про підозру, проте пізніше стало відомо, що жінка ще до повномасштабної війни перетнула державний кордон України в сторону Російської Федерації в пропускному пункту «Велика Писарівка», розташованої в Сумській області. До теперішнього часу підозрювана на територію України не поверталась.
Оскільки її місце знаходження, невідоме, тому поліція оголосила її в розшук. Їй передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.
Слідчі звернулися до суду з проханням обрати їй заочно запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Це дозволить її одразу затримати після повернення на територію України. Слідчий суддя погодив це клопотання.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Бердянську примусовою паспортизацією займається колишній співробітник донецької міграційної служби.
Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua