У Запорізькій обласній раді подали пропозицію про нагородження грамотою ВРУ депутатки від «Слуги Народу»

В Запорізькій обласній раді порушили клопотання перед Верховною Радою України щодо нагородження депутатки восьмого скликання та голови обласної організації товариства сприяння обороні України Оксани Бугайчук.
Про це стало відомо з проєкту рішення облради, передає 061.
Відповідний проєкт оприлюднили на сайті облради лише 20 лютого, хоча відомо, що саме клопотання готували ще в грудні минулого року.

У 2020 році Бугайчук була обрана депутатом Запорізької обласної ради восьмого скликання від фракції «Слуга Народу». З 2021 року – голова депутатської групи «Рівні можливості» у Запорізькій обласній раді та заступниця голови постійної комісії з гуманітарних питань.
До депутатства жінка працювала на різних керівних посадах в комерційних структурах. З вересня 2022 року Бугайчук обіймає посаду голови Запорізької обласної організації товариства сприяння обороні України.
В обласній раді зазначають, що депутатка є автором багатьох соціальних програм у місті Запоріжжі, зокрема «Громадський бюджет»: проєкт «Рух без обмежень», «Ми це місто», «Алея випускника» та волонтерських ініціатив.
«За багаторічну сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію, значні трудові здобутки, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху в Запорізький області цим проєктом рішення обласної ради пропонується порушити клопотання перед Верховною Радою України щодо нагородження  Бугайчук О. В., голови Запорізької обласної організації товариства сприяння обороні України, депутата Запорізької обласної ради, Грамотою Верховної Ради України», – зазначається в пояснювальній записці.

Відомо, що нагрудний знак та Почесну грамоту Верховної Ради України «За заслуги перед українським народом» Бугайчук  таки отримала наприкінці минулого року.
Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Запорізька обласна рада позбавила нагород екс військового комісара з Токмаку.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua